Esimeses kvartalis teenis Tallinna Kaubamaja kontsern 29,8 miljonit krooni kasumit, sellest 15,5 miljonit andsid Selverid. “Need poed, mis juba enne töötasid, kasvasid korralikult, ja uued poed läksid ka hästi käima,” kommenteeris Puusepp. Eelmisel aastal avatud üheksast Selverist neli töötas varem muu kaubamärgi all, ülejäänud olid uued poed.

Samas jõudis üle pika aja esimeses kvartalis kasumisse ka kaubamajade sektor. “Alates 2000. aastast on praegu esimene kord, kui kaubamajad on esimeses kvartalis kasumis,” tähendas Puusepp. Muidu on olnud tavapärane, et kaubamajad toodavad esimeses kvartalis miinust, sest esimene kvartal on jaekaubanduses kaubamajade sektoris kasumlikkuse poolest nõrk.

Võrreldes eelmise aasta esimese kolme kuuga, kui kaubamaja osa lõpetas 4 miljoni kroonise kahjumiga, on nüüd 1,6 miljoni kroonine kasum.

Kogu kontserni esimese kvartali käive kasvas 61%, 869 miljoni kroonini. Firma kinnitusel on jaekaubandusturu kasvule kaasa aidanud elanikkonna ostujõu suurenemine, samuti laenuintresside madal tase ning töötuse vähenemine. Kahe aasta jooksul on Tallinna Kaubamajal plaanis avada kümme uut Selverit.