„Eestimaise ettevõttena hindab Selver väga kodumaist toodangut. Meil on hea meel pakkuda oma klientidele iga päev värsket ja tervislikku töötlemata mahepiima,“ selgitab Selveri ostudirektor Tiiu Valk.

Selveritesse paigaldatavad piimaautomaadid on ainulaadsed ning toodetud eritellimusel Itaalias. Need täidetakse iga hommik värske piimaga, mis on automaadis jahutatud ning pidevas ringluses.

Ühte piimaautomaati mahub kuni 200 liitrit piima, mille realiseerimisaeg on vähemalt 72 tundi. Mahepiima liitri müügihind on 1,09 eurot.

Mahepiima automaadid paigaldatakse kaheteistkümnesse Selveri kauplusesse koostöös TÜ Eesti Mahe-ga.

Automaatides on Eesti lehmade piim üheksalt erinevalt piimatootjalt. Pudeli etiketile on lisaks muule informatsioonile märgitud ka piima päritolutalu.

Mahepiima automaadid avatakse esialgu kümnes Tallinna ja Tartu Selveris. Lähikuudel on plaanis avada piimautomaadid ka teistes Selverites üle Eesti.

Esimesed automaadid avatakse järgmistes Selverites: Järve Selver, Kadaka Selver, Kakumäe Selver, Mustakivi Selver, Keila Selver, Anne Selver, Ringtee Selver, Sõbra Selver, Veeriku Selver ja Jaamamõisa Selver.