“Firmadel ei ole ju oma autokoda, kõik pöörduvad professionaalide poole, ITs kiputakse aga ise tegema seda tarkvara, mis maailmas juba olemas,” rääkis ASi NT-Exchange.com nõukogu esimees Endel Siff kolmapäeval. “See on kasutamissõbralik tarkvara, mis mulle kui potentsiaalsele kasutajale meeldib.”

“Oracle Property Manager võimaldab automatiseerida kinnisvaraga seotud informatsiooni täpsete ruumitunnuste kaudu: hooned, korrused, kokkukuuluvad ja üksikud ruumid,” sõnas NT-Exchange.comi juhatuse esimees Lembit Loo. “Mida rohkem automatiseerida juhtimisega seotud informatsiooni ja protsesside kirjeldusi, seda enam vähenevad kinnisvara haldamise kulud.”

Siff ütles, et üksiku lahenduse hind on samas suurusjärgus keskmise sõiduauto ülalpidamise kuluga aastas, komplekslahendused on kallimad.

“Väikefirmad saavad nüüd lubada endale tarkvara, mida varem said endale lubada vaid suuremad firmad ja mis maksis kümned tuhanded dollarid,” rääkis ta. “N-Terminal Grupp on aga Oracle’i tarkvara abil kokku hoidnud umbes 10 miljonit krooni aastas.”

Kui palju plaanib NT-Exchange.com Oracle Property Manageriga aastas teenida ja kui palju kliente loodab saada, ei soovinud firma juhid prognoosida.