Starmani tehnikadirektori Hanno Liiva sõnul valmistub Starman sarnaselt Briti telekomile Virgin Media ülikiire koduinterneti pakkumiseks, mille ühenduskiirus ulatub kuni 400 megabitini sekundis. „Praegu pole veel selge, millal sellise kiirusega internetiühendus meie klientideni jõuab, kuid testid uue ülikiire koduinterneti pakkumiseks juba käivad,“ lausus Liiva. „Juba täna on Starmani kaabelvõrgu kaudu võimalik pakkuda netiühendust kuni 5 gigabitti sekundis, mis on praegusest kõige kiiremast internetipaketist veel 50 korda nobedam. Probleemiks on aga see, et hetkel pole niivõrd suurt kiirust võimaldavaid kliendiseadmeid, kuna modemite ja ruuterite kiiruslagi on täna 400 megabitti sekundis. Seadmetootjad arenevad aga kiiresti ning tänu sellele jõuavad kodudesse mõne aastaga kindlasti ka gigabitised ühenduskiirused.“

Hiljuti teatas ka Suurbritannia telekommunikatsioonifirma Virgin Media, et valmistab oma võrku ette 400-megabitiste internetiühenduste pakkumiseks kodudesse, sama plaanib teha teenusepakkuja UPC Broadband Bukarestis, Budapestis ja Varssavis.

Starman tellis SUPER kolmikpaketiga liitujatele uut tüüpi kliendiseadme, mis toetab ühenduskiirust kuni 400 megabitti sekundis. Tegemist on Cisco kaabelruuteriga, mis võimaldab kodusesse võrku liita nii palju arvuteid ja muid seadmeid, kui netikasutaja ise soovib. Tänu traadita interneti toele saab ülikiiret netiühendust nautida kasvõi rõdul või köögis ilma, et selleks oleks vaja vedada juhtmeid või osta eraldi WiFi-ruuterit.