Starmani teenindus- ja müügidirektori Jaano Inno sõnul digipööre Starmani kaabel-tv, digi-tv ja tavaantenniga vaadatava digitelevisiooni ZUUMtv kliente ei puuduta ning mingeid lisaseadmeid pole neil osta vaja.

„Sellegipoolest on viimastel päevadel ulatanud Starmani esindustes järjekorrad ustest välja, kuna suur hulk televaatajaid on jätnud digiboksi soetamise viimasele hetkele,“ lausus Inno. „Oodatava ummiku ennetamiseks suurendasime koostööpartnerite kaasabil digibokse ja antenne paigaldavate tehnikute arvu suveks 20 võrra, samuti on 13 võrra kasvanud telefoniteenindajate hulk. Sellele vaatamata on ootejärjekord pikem nii Starmani klienditeeninduse telefonil 1770 helistamisel kui ka tehnikute koduvisiitidel.“

Võrreldes aasta algusega on neli korda kasvanud ka digibokside müük. Hetkel müüb Starman kiirematel päevadel ligi 1000 ZUUMboxi ning trend on kasvav. Kokku on ettevõte müünud üle paarikümne tuhande ZUUMboxi.

Starmani kommunikatsioonijuht Laura Mardisalu ütles Delfile, et ülemineku tõttu digitelevisioonile ettevõtte esindused siiski kauem lahti pole ja töö jätkub tavapärases rütmis.