Selle jaoks pakub CV-Online’i korraldatud virtuaalne töömess „Karjääripäev“ suurepärase võimaluse. Stockmanni virtuaalset stendi ja kõike selles toimuvat näed SIIT.

„Leiame, et positiivseimaks küljeks on just otsesuhtlus, millest tööotsijad tihtilugu puudust tunnevad. Soovitakse küsida paari enda jaoks olulise teema kohta ning selle võimaluse puudumisel võib jäädagi kandideerimata. Just selle jaoks on „Karjääripäeva“ virtuaalmess väga hea tööriist.

Näiteks on külastajad messil uurinud, kas suvel saaks Stockmannis töötada ka 17-aastane tubli noor. Vastus oli „jah“ ning sarnaseid küsimusi on veel, millele inimesed soovivad vastuseid saada ning selle jaoks olemegi varunud aega, et inimesed saaks meilt küsimusi küsida, sõltumata sellest, kas nad on hetkel kodust, tööl või bussipeatuses,“ selgitas virtuaalmessist osa võtmise tagamaid Stockmanni personaliosakonnast Janne Lõhmus-Oselein.

Järgmine Stockmanni vestlus toimub alloleval ajal. Osa võtmiseks kliki lingil:

Esmaspäeval kl 18:00-20:00 — Küsi Stockmannilt
Teisipäeval kl 10:00-12:00 — Küsi Stockmannilt
Kolmepäeval kl 10:00-12:00 — Küsi Stockmannilt
Kolmepäeval kl 14:00-16:00 — Küsi Stockmannilt

„Suurima osa meie töötajaskonnast moodustavad klienditeenindajad. Töötades Stockmannis, oled valinud töö, kus kõige olulisem on pakkudes kõrgetasemelist klienditeenindust ning aidata kliente õigete valikute tegemisel. Klientide aktiivne teenindamine ja positiivne suhtumine on edu alus meie toredas kollektiivis,“ kirjeldas Lõhmus-Oselein, milliseid inimesed on väga oodatud Stockmanniga liituma ning lisas: „Ettevõttena toetame ja julgustame sinu arengut, et saada oma ala professionaaliks.“

Stockmann on aastal 1862 Soomes asutatud jaekaubanduse alal tegutsev börsiettevõte ja Stockmann AS on Eestis tegutsenud aastast 1993. Stockmanni kaubamaja moe-, ilu-, kodu- ja gurmeeosakondades on esindatud lai valik tuntud brände. Meie visioon on olla kaasaegse ja linnaliku elustiili inspiratsiooni allikas.

Jaga
Kommentaarid