Susi on praegu koos Concordia Ülikooli tulevase võimaliku rektori Igor Gräziniga ringreisil Balti riikides, et tutvustada oma plaane ja värvata üliõpilasi. Esmaspäeval olid mehed üliõpilastega kohtumas Eestis Viimsis, kus huvi ilmutas kümmekond Hiina tudengit. Teisipäeval kohtusid nad Riias Eesti saatkonnas Concordia üliõpilaste ja nende vanematega. Täna saavad Susi ja Gräzin kokku Concordia tudengitega Leedus.

Igor Gräzin ütles, et on alustanud vestlusi Concordia endiste õppejõududega ja on kohtunud juba paljudega nendest. Tema sõnul on Nord valmis panema Concordia tegevuse taastamisse poole võlanõuete mahust, aga mitte üle 10–11 miljoni krooni. Samuti ei alusta Nord uue ülikooliga, kui üliõpilasi tuleb alla 100. Gräzin ütles, et praeguste plaanide kohaselt alustab Concordia 1. septembril. Suvesemestri õppetööd ei toimu. Concordia jätkamise osas ta sajaprotsendilist garantiid ei andnud.

Concordia endised õppejõud on üle läinud Audentese tiiva alla ja sõlminud lepped Audentese juurde loodud Rahvusvahelise Ülikooliga. Täna moodustab Audentese nõukogu selleks eraldi struktuuriüksuse. Kool on end sisse seadnud värskelt remonditud ruumides Tallinna kesklinnas.

Rahvusvahelise Ülikooli õigusteaduskonna dekaan Tanel Kerikmäe ütles, et isegi kui Concordia nimi õnnestub pankrotipesast välja osta, pole seda kavas kasutada. “Mõtleme uue brändi loomise peale. Töögrupp selleks on olemas,” ütles Kerikmäe. Tulevikus on kavas moodustada Rahvusvaheline Ülikool kui eraldi juriidiline isik, mille osanikud on Audentes ning ülikooli õppejõudude ja üliõpilaste esindusettevõte.