Buss väljub lennujaamast iga täis- ja pooltund kell 8 -18. Liini opereerib Hansabuss koostöös Tallinna Lennujaama ja Estonian Airiga. Bussides on ruumi pagasile, sinna pääseb ka ratastooliga ning bussid on disainitud spetsiaalse lennuki embleemiga. Piletihind on kaks eurot, teatas AS Hansabuss.

“Kindlasti ei tule turistid mitte lennujaama, vaid linna – seepärast on lennujaama ühendus kesklinnaga hädavajalik,” ütles Lennujaama juhatuse esimees Rein Loik.

“Selline liin meil tänaseni puudus, kuigi vajadus selle järgi oli suur. Seni oli ainus võimalus ühistranspordiga linna saada kasutades lennujaama läbivat linnabussiliini nr 2, mis tuli Mõigust. Nüüd on selleks eraldusmärkidega eribussliin, mis pakub taksole mugavat alternatiivi. Odavlendude hoogustumise tõttu on sellise bussiliini järgi viimasel ajal nõudlus oluliselt kasvanud.”

Bussis on peatuste ja linna kaart, tasuta WiFi, ruum pagasile. Bussid on äratuntava disainiga, suure lennuki kujutisega, kokku on liinil 11 peatust.
Uue bussiliini marsruut on lennujaam – bussijaam – Hotell Olümpia – Vabaduse väljak – Mere pst – Balti jaam – Hotell Tallinn – Vabaduse väljak – Kunstiakadeemia – bussijaam – lennujaam.