Rääkides rohkem kui miljardikroonise aastakäibega Stockmann ASist tuleb arvestada, et see number kätkeb endas nii Stockmanni kaubamaja, postimüüja Hobby Halli kui ka Seppälä 14 rõivakaupluse tulemust. Konsolideeritud näitajast andis mullu 660 miljonit krooni Stockmanni kaubamärgiga siinmail enim seostatav kaubamaja — 1993. aasta 600ruutmeetrisest, kalleid firmakaupu müüvast kauplusest praeguseks ligi 14.000 ruutmeetrile laienenud kaubamaja Tallinna kesklinnas.

Stockmanni ASi juhi Maisa Romanaineni sõnul oli ettevõttel Eestis alustades juba olemas mõneaastane tegutsemiskogemus Venemaal: “Eesti oli lähedal asuv ja loomulik koht välistegevuse jätkamiseks. Paljudele eestlastele oli Soome Stockmann tuttav kaubamaja — seega oli kaubamärk tuntud.”

Stockmann alustas Eestis oma Soome kontseptsiooniga ning 35 töötajaga, neist 25 olid eestlased. Praegu töötab Stockmannis ligi 620 inimest, neist soomlasi kaks.

Tallinnas on ettevõttel kümne aasta jooksul kokku olnud viis tippjuhti, kellest osa on liikunud ka Vene-Läti teljel nagu ka eestlastest keskastmejuhid. 1998. aastal avas Peterburi Stockmanni müügijuht Terje Meos, sügisel Riias avatava kaubamaja juhiks siirdub vahepeal Tallinna tegemisi juhtinud Harri Saarto. Lisaks läheb Tallinnast Riiga kaks müügijuhti.