Rimi sõnul pole loomulikult neil müügil taolise ulmelise hinnaga kapsast, vaid tegu on apsakaga.

Peakapsas Rimis ei maksa mõistagi 999,99. Hetkel on meil müügiloleva kapsa hind 0,35 eurot ning värske peakapsa hind 1,49 eurot. 

„Aeg ajalt puu- ja köögivilja päritolumaa muutub. Näiteks müüme peakapsast Lätist, Poolast ning Eestist. Igaühel neist on aga erinev kassakood. Uue, teiselt maalt pärit partii saabudes blokeeritakse eelmine tootekood. Täieliku blokeeringu realiseerumine võtab aga veidi aega. Selle aja jooksul ei tohi aga keegi seda koodi kasutada, vastasel juhul blokeering ei toimi.

Teenindajatele jäävad toodete koodid pikapeale meelde ning seetõttu nad sageli neid enam kassa infolehelt ei vaata. Nii võibki juhtuda, et vilunud teenindaja sisestab harjumusest vana tootekoodi. Selleks, et teenindaja märkaks ikkagi uut koodi kasutada ning õige hinnaga toodet müüa, ongi pandud vana koodiga tootele ulmeline hind,“ selgitas Rimi pressiesindaja Katrin Bats.

Batsi sõnul juhib üüratu hind nii teenindaja kui ka kliendi tähelepanu sellel, et kasutatud on vale kood ning nii saabki teenindaja uue koodi sisestada ning klient saab olla kindel, et talle on müüdud õige hinnaga toode.