Suurima büroo Raidla ja Partnerite omanikud on kolme viimase aastaga võtnud ettevõttest ligi 100 miljonit krooni omanikutulu. Mullusest kasumist makstakse dividendidena firma viiele partnerile välja 36 miljonit krooni. Jüri Raidla, Sven Papp, Raino Paron ja Toomas Vaher said kõik 8,6 miljonit krooni dividende ja Jaanus Ikla 2,4 miljonit krooni.

Raidla ja Partnerite üks partneritest Sven Papp ütles, et peamine põhjus on väga hea meeskond. “Oleme üks suuremaid advokaadibüroosid ja jõuame rohkem teha,” tõdes Papp.

Kuigi bürool läheb hästi, on suureks probleemiks professionaalsete advokaatide puudus. “Tööpuudust ei peaks ühelgi advokaadibürool olema, pigem on tööjõupuudus,” ütles Papp. “Kui jätkub selline majanduskasv, siis nõudlus advokaatide järele kasvab.”

“Advokaatide hulk ühiskonnas on alati väiksem, kui tegelikult vaja oleks,” selgitas Papp. “Kui majandus kasvaks 3-4 protsenti nagu vanas Lääne-Euroopas, võiks küll öelda, et advokaate on piisavalt. Meil kasvab majandus teatavasti rohkem. Tugeva lünga jättis ka uus 3+2-õppekavasüsteem, mis jättis ühe põlvkonna juriste turule paiskamata.”