2011. aastal Toidupanga heaks korraldatud kohupiimakreemide kampaania eest pälvis toidupankade erilise tunnustuse ja tänu Valio Eesti AS, kes annetas möödunud aasta jooksul vaesuses elavate lastega perede abistamiseks üle 53 000 topsi kohupiimakreemi, toidupank.

„Valio abi meile on olnud uskumatult suur,“ selgitas auhinna andmise otsust Eesti Toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn. „Me saime möödunud aastal suvest kuni jõuludeni jagada igal nädalal Eesti vaestele peredele umbes 2000 topsi värsket kohupiimakreemi, mida nad muidu omale eriti lubada ei saaks. Suurepärane on ka see, et käesoleval aastal projekt jätkub,“ ütles Boerefijn. Jagamisele minevate topside koguarv saab olema 10 000 võrra suuremgi kui möödunud aastal.

Auhinna saamist omalt poolt kommenteerides ütles Valio turundusdirektor Lauri Betlem: „Oleme äärmiselt tänulikud sellise auhinna ja tunnustuse üle. Kuna vastavalt oma sponsorlusstrateegiale toetame eelkõige vähekindlustatud peresid, on koostöö Toidupangaga meie jaoks iseenesestmõistetav.“ Samuti väljendas Betlem heameelt, et Eesti inimesed nähtavalt hoolivad oma kaaskodanikest.

Tunnistuseks Toidupanga tänust anti Valiole möödunud nädalal üle metallikunstnik Fred Truusi poolt loodud sepis (fotol).