Ta tõi näitena, et kui meie Eestis oleme harjunud, et müügimehed saavad enda kasutusse auto, siis Venemaal sõidab müügimees bussiga ja keegi tema arveid ei maksa.

"Kui Euroopas ja arenenud maailmas on korrakaitseorganid selleks, et turvatunnet luua ja kaitsta, siis Venemaal on nad raha teenimiseks. Asjad on küll paremaks läinud, aga see väljendub ikkagi erinevates vormides," lausus Kõvask Best Marketingile.

Kõvask soovitab osaleda kohalikel üritustel, näiteks Premia Foods osales ühel aastal rahvusvahelisel jäätisepäeval. "Oluline on seal osaleda ja oma toodangut pakkuda. Ürituse osamaks on küll kallis, aga kui sa ei osale, siis sulle mainitakse, et järgmisel päeval võib tulla su firmasse kontroll, näiteks maksuamet - seega on targem osaleda," selgitas Kõvask.

"Enne kui tõmmata särk ribadeks ja minna oma õigusi taga ajama, tuleb aru saada, et Venemaal käivad asjad teismoodi. Peab olema kaval. Eestimaal on hea omada talupojatarkust, aga kohalikke olusid peab ikka teadma, et tundmatus vees ujuda. Reeglina õppimiseks aega ei anta," märkis Kõvask.