Ilmekaim näide on Swedbank, kes tõstis nii teenuste hindu, sulges pangaautomaate kui ka kontoreid.
Tõsi, hinnatõusu nimetatakse tihitulugu näiteks hindade ühtlustamiseks. Viimati muutis Swedbank 1.detsembril kontoris tehtavate tehingute hindu. „Oleme hinnakirja taas üle vaadanud ning teatud teenuste hindasid ühtlustanud. Ennekõike on muutumas kontorites tehtavate tehingute hinnad,” teatas pank toona klientidele saadetud kirjas. Eelkõige tõusid siis sulara- ja kontoris teostatavad tehingud.

Samuti teisaldas Swedbank mullu Eestis 31 sularahamasinat, millest üks asus maapiirkonnas Sinimäel, ülejäänud asusid linnades. "Teisaldati need, mis asusid lähestikku (näiteks kaubanduskeskustes)," teatas pank. Sellele vaatamata on Swedbank suurima sularahaautomaatide võrgustikuga pank Eestis. 2013. aasta alguses oli Swedbankil üle Eesti kokku 471 sularaha sisse- ja väljamakseautomaati. Kontoritest on alates 2012. aasta 1. veebruarist suletud Tallinna Idakeskuse kontor, 1. märtsist Otepää ning Kunda kontor. Pärnu Maxima ning Vändra kontor lõpetasid töö 1. aprilliks, mil Swedbankil oli üle Eesti 58 kontorit.

SEB pangas toimus veidi vähem muudatusi. Hindu pole SEB kinnitusel eurole kasutuselevõtu algusest tõstetud, kuigi hinnakirja aeg-ajalt ikkagi uuendatakse. Kontoritest suleti 2012. aastal lõpus Otepääl ja Kohilas, kuhu paigaldati iseteeninduskontor, sularaha välja- ja sissemakse automaat. „Nii Otepääl, kui ka Kohilas on olemas SEB Postipangad, et kliendid, kes soovivad personaalsemat teenindust või kontakti, need saavad külastada Postipanka ja kellel on vaja sularaha sisse maksta või raha välja võtta, saavad seda automaadis teha,“ kinnitati pangast. SEB pangal on automaate 289, millest pangal on kavas tänavu sulgeda või ümber tõsta kaks. „Mõned ATM-id oleme ümber tõstnud ja kahe väga lähetiku (paraleellselt asetseva või lausa kõrvuti olnud) asemele oleme paigaldanud ühe ja just sinna, kus on rohkem liikumist ja kliendile mugavam.“

Turu suuruselt kolmandas pangas Nordeas toimus eelmisel aastal samuti rida muudatusi, kuid veelgi väiksemas mahus. Näiteks eelnimetatud teenuste hindu kohendati viimati samuti seoses eurole üleminekuga 2010. aasta suvel. Pärast seda on toimunud vaid väikesed muudatused. Viimati laenudega seotud hinnakirjas 08. oktoobril 2012. Vastupidiselt avalikkuses levinud valeinfole ei ole Nordea sulgenud ka ühtegi automaati, küll aga asukohti ümber paigutatud. Seega on Danske Banki ja Nordea Panga ühiseid sularahaautomaate jätkuvalt 100.

Suurimad muudatused toimusid kontorivõrgus. Nii sulges Nordea Nõmme kontori, samas laiendati lähedalasuvat Järve kontorit ja ehitati see täsiteenusega kontoriks. Kinni pandi ka Rävala kontor ja laiendati Kristiine kontorit. Sikupilli kontori, mis asus Ülemiste kontori vahetus läheduses, asemel avati Lasnamäe Centrumis uus täisteenusega suur kontor.