Euroseti pressiesindaja Tatjana Guljajeva sõnul on huviorbiidis kõik Balti riigid, kus tahetakse avada firma filiaalid ja pakkuda sideteenust ning mobiiltelefone soodsa hinnaga. “Praegu me alles otsime inimesi, kes hakkaksid sellel suunal tööle ja hindaksid plaani reaalsust,” rääkis Guljajeva. Guljajeva sõnul on veel vara konkreetsest filiaali ja kaupluse avamisest ning investeeringust rääkida. “Töö käib selle nimel, sest huvi meil on, ja kui tuleb otsus, et tõesti ka laieneme, siis saab juba rääkida investeeringutest ja kaupluste arvust,” lisas ta.

Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen ei olnud Euroseti Eestisse tuleku plaanidest veel midagi kuulnud. Seppänen rääkis, et praegu pole uuel mobiiltelefone müüval ettevõttel Eesti turule lihtne tulla, kuna turuolukord seda ei toeta. “Eraldiseisva mobiilimüügiketi jaoks on aeg möödas,” ütles Seppänen. EMT avalike suhete juhi Kaja Pino sõnul on Eesti turg väike ning konkurentidevaheline võitlus pingeline.

“On selge, et iga uus tulija pingestab olukorda veelgi, aga samas peab ta arvestama, et seda pinget tuleb ka temal siis taluma hakata,” ütles Pino. Eurosetile kuulub Venemaal ja SRÜ riikides 17% mobiiltelefonide jaemüügiturust ja neil on 1200 müügikohta.