Enn Kunila on alkoholitootja Liviko ja jäätisetootja Balbiino nõukogu esimees, esindades seal mõlema ettevõtte suuromanikku NG Investeeringuid. Enda sõnul on ta igapäevaselt nende kahe toidutööstuse juhtimisele väga lähedal. „Loomulikult pole mõistlik tarbida üle jõu, ent samas pole mõistlik ka olla ülemäära kokkuhoidev,“ soovitas Kunila.

Kunila viitas majandusele positiivsetest mõjudest rääkides ka uuest aastast saabuvale eurole. „Tibusid loeme sügisel,“ märkis Kunila vastuseks küsimusele, millist konkreetset mõju euro majandusele ja tema juhitavatele ettevõtetele avaldab. Ent et mõju on positiivne, oli Kunila kindel. „Euro on kindlustunne meie partneritele. Sellega on ka lõppenud jutud krooni võimalikust devalveerimisest,“ rääkis Kunila. „Oleme euro saabumisel klubi liikmed. Väikeriigil nagu Eesti pole muud valikut.“

Liviko on Eesti suurim alkoholitootja, kelle käive eelmisel aastal oli üle 1,7 miljardi krooni ja ärikasum 34 miljonit krooni. Balbiino on Eesti suuruselt teine jäätisetootja, kelle aastakäive ületab 200 miljoni krooni piiri.