ASi Tiigi Keskus omanikud on Uuno Lausing, Romet Puhk, Rene Puhk ja Maimo Ennok. Neist kaks esimest on asutanud Tartu firma AS Antomin, mis enne suhkru hinna tõusu ostis suhkrut kokku. Lausing on ettevõttes üks suuromanikke. Eesti suurim suhkru hulgimüüja ja maaletooja AS Antomin vedas kolme kuuga enne Eesti Euroopa Liiduga liitumist sisse üle 37 500 tonni suhkrut ehk rohkem kui aastase eratarbimise hulga.

ASi Tiigi Keskus juhataja Uuno Lausing jäi eile tulevikuplaanidest rääkides napisõnaliseks. Tema sõnul otsustavad nad lähiajal, kas ja kuidas Eesti Viljasalv jätkab: “Meie äri on siiani olnud laoäri, vaatame, kas hakkame ka teraviljaga kauplema.”

Kesklinna kinnistu arendamise kohta ei tahtnud Lausing samuti veel midagi konkreetset lausuda, kuid ta nõustus, et arendusplaane on tehtud.

Kui palusin tagantjärele hinnata Eesti Viljasalve ostusummat, rääkis Lausing: “Pakkumise summast suurem osa oli ikkagi Jõgeva ladude hind. Kui rehkendada, kui palju maksaks ladude ehitamine, siis tegime hea ostu.”