Imposantset hoonet, mida rahvas tunneb laevastiku ohvitseride majana, renoveerivad vene poliitikute sõprade-tuttavate väikefirmad, leitud ilma avalike pakkumisteta. Keskerakondlik kultuurikeskuse nõukogu ei ole tänaseni renoveerimishangete ümber valitsevasse segadusse sekkunud. Nii 2002. kui 2003. aasta eelarvest rahastas praegu eelarvekriisis siplev Tallinna linnavalitsus ohvitseride maja renoveerimist 10 miljoni krooni ulatuses. Oletatavalt kirjutatakse 2004. aasta eelarvesse sama suur summa.

Riigihangete registri dokumentidest nähtub, et avatud pakkumisi kultuurikeskuse renoveerijate leidmiseks peaaegu ei olegi kasutatud. Erandina pakkumine 4,8 miljoni krooni ulatuses tehnovõrkude uuendamiseks.

Peamised firmad, kes pakkumisi võitnud, on tundmatud ehitusfirmad AS Irbistero ning OÜd Pasknäär ning Danv-Pi. Viimane on võitnud riigihanked 917 000 krooni ulatuses katuse renoveerimiseks ja 640 000 krooni eest noortekohviku ehitamiseks. Tallinna eelarvest nähtub samas, et 2001. aastal oli lisaeelarves juba ühe korra eraldatud kultuurihoone katuse jaoks 2 miljonit krooni ja mitmed linnavolinikud mäletavad, et katus on ka juba aastaid varem valmis tehtud.

Kultuurikeskuse renoveerimise projekti veab Tallinna Linnaehituse AS, mis on leitud samuti avaliku pakkumiseta. Firma juhi Vladimir Issakovi väitel on linna poolt kahe aasta jooksul eraldatud 20 miljonist kroonist ära tarvitatud 18,5 miljonit.