Lahkumisavalduse on viimastel nädalatel lauale pannud ettevõttes tootmise ja finantsasjade eest vastutanud inimesed. Nii Wõro Kommertsis avalduse omal soovil lahkunumiseks lauale pannud peatehnoloog Peep Rahuoja kui ka endine pearaamatupidaja Kersti Laanpere on ühtlasi ettevõtte väikeaktsionärid. Peep Rahuoja oli ka juhataja asetäitja tootmise alal ning Kersti Laanpere ka Wõro Kommertsi nõukogu liige. Mõlemad töötasid aastaid Wõro Kommertsis.

Täna viimast päeva Wõro Kommertsis pearaamatupidajana töötav Kersti Laanpere ütles, et tal kadus tahtmine selles ettevõttes töötada. “Olen olnud 1996. aastast selle ettevõtte ülesehitamise juures, kuid pärast Aigar Pindmaa lahkumist õhkkond muutus ja töötahe kadus,” sõnas Laanpere. Ta lisas, et maha tuleb panna ka nõukogu liikme koht.

Peep Rahuoja ütles, et ta on lahkumisavalduse esitanud ning plaanib detsembri keskel töölt lahkuda. Oma lahkumise põhjusi ei nõustunud Rahuoja kommenteerima.

Juhtkonna vahetamise laine algas Wõro Kommertsis kuu aega tagasi, kui ootamatult sai tööst lahti kauaaegne juhatuse esimees Aigar Pindmaa ja ettevõtte juhiks määras nõukogu Jana Võrgu konsultatsioonifirmast PW Partners. Pindmaale heitis Wõro Kommertsi nõukogu esimees Lembit Ülper ette, et ettevõttel puudus stsenaarium nn mustadeks päevadeks ning et Pindmaa juhtis ettevõtet ainuisikuliselt.