Komisjon kiitis ettevõtet keskkonnateadliku mõtlemise eest ning keskkonnajuhtimise integreerimise eest üldisesse juhtimisse. Lisaks jagas OÜ Werrowool esikohta keskonnasõbraliku toote või teenuse kategoorias koos Reet Ausi loodud AusDesign OÜga. Kategooriate kokkuvõttes kuulus OÜle Werrowool ka üldvõit.

„Werrowooli tugevus on selles, et äri on algusest peale üles ehitatud keskkonnaaspekti oluliseks pidades. Näha on, et nad ei ole üritanud tavapäraselt toodetud ülikonna külge õmmelda kunstlikult keskkonnasõbralikkuse nööpi, vaid on asjale lähenenud terviklikult,“ ütles Keskkonnainvesteeringute Keskuse juhatuse liige Lauri Tammiste. „Järjepidevalt arendatakse nii keskkonnajuhtimist, tootmisprotsessi kui ka toodet. Meil on väga hea meel sellist ettevõtmist tunnustada ning anda omalt poolt lisavahendeid, et nad saaksid oma keskkonnaalaseid kompetentse veelgi tõsta,“ sõnas ta.

KIKi toel saab OÜ Werrowool valida välja pakutud auhindade seast keskkonnatulemuslikkuse või enesetäienduseks auhinna, mille maksimaalne väärtus on 35 000 eurot. Eesti hindamiskomisjon otsustas esitada ettevõtte keskkonnajuhtimise kategoorias ka Euroopa konkursile. Otsuseid on oodata aasta lõpus.