Oliver Peegi esindajad palusid kohtult vabastada osa tema külmutatud arvel olevast rahast ning väitsid, et USA väärtpaberijärelevalve (SEC) ei ole oma süüdistusi piisavalt tõendanud. Samuti kinnitasid Peegi esindajad, et nende klient on Eesti kodanik, kes ei asu USA kohtu jurisdiktsioonis.

SEC kordas kohtukuulamisel oma varasemaid seisukohti. SECi kohtus esindanud advokaat Kingdon Kase ütles Äripäevale, et osapooled ära kuulanud kohtunik otsustas jätta kõik nii, nagu enne. Ta lisas, et Eesti justiitsministeerium oli viivitanud kohtudokumentide korrakohase edastamisega süüdistatavatele.

Oliver Peeki esindavate advokaatidega firmadest Sussman & Frankel ning Brief, Justice, Carmen & Kleiman ei õnnestund Äripäeval eile rääkida, sest nad ei helistanud tagasi.

Praeguse seisuga teeb kolmest süüdistatavast SECiga koostööd LHV ning ka Lepiku esindajad on andnud mõista, et püüavad jõuda kokkuleppele. Peek on ainus, kes on süüdistused ja oma allumise USA kohtule kahtluse alla seadnud. Kõiki kolme esindavad erinevad advokaadid.