Apollo Groupi juhatuse liikme Mauri Dorbeki sõnul on KFC oma maitsvate kanaroogadega vallutanud kõik olulisemad Tallinna piirkonnad ja Tammsaare-Tondi ristmik paneb sellele märgilise punkti. „Nüüd saab lisaks Kristiinele, Ülemistele, Lasnamäele ja Rocca al Marele kvaliteetse kanaeine kätte ka Mustamäe piirkonnas, kus elab ligi 70 000 inimest. Tondi ristmikku läbib ühes nädalas keskmiselt 45 000 autot, kellel on nüüd võimalik meelepärane kanaroog kiirelt ka autost lahkumata kaasa haarata,“ põhjendab Dorbek uue restorani asukoha valikut.

KFC Tondi restorani valikus on saadaval kõik KFC parimad palad, ikoonilisest kanaämbrist Zingeri burgeri ja mahlakate tortilladeni. Modernselt kujundatud restoranis on kohapeal einestamiseks 94 kohta ning kiire ja mugava tellimisprotsessi jaoks on restoranis olemas ka digitaalsed tellimiskioskid. „Varasemast pandeemiaolukorrast on KFC tugevdanud oma ohutusmeetmeid, pöörates veelgi suuremat rõhku toidu kvaliteedile, toiduohutusele ja turvalisele klientide teenindamisele,“ lisas Dorbek.

KFC Tondi avamisega stardib 2-nädalane tarbijakampaania, mille peaauhinnaks on tasuta kana terveks aastaks. Osalemiseks tuleb 2 nädala jooksul peale restorani avamist sooritada ost KFC Tondi restoranis või drive-thru’s ning poetada oma kontaktandmetega ostutšekk loosikasti. Tarbijakampaania lisainfo leiab KFC Eesti koduleheküljelt www.kfceesti.ee

Eesti restoranid on osa KFC ambitsioonikast kasvustrateegiast Balti-ja Põhjamaades, mille tulemusel on käesoleva aasta lõpuks kett laienenud 27 restoranini. Praeguseks on Soomes 5 KFC restorani ja Balti riikides 21 restorani, millest 8 asuvad Eestis.