Ettevõte pakub avalikult kuni 300 000 aktsiat võimalusega suurendada aktsiate arvu kokku kuni 340 000 aktsiani.

Pakkumisest saadavat tulu, mis jääb suurusjärku 1,32–1,53 miljonit eurot, plaanitakse kasutada Punktide veebilehe tehnilisele uuendamisele ja rakenduse arendamisele, meeskonna laiendamisele ja uute töötajate värbamisele, turunduse ja müügitegevuse laiendamisele ning varuna ka laienemise käigus tekkivate võimalike ettenägematute väljaminekute katteks.

Pakutava aktsia hinnaks on 4,50 eurot, mis annab ettevõtte turuväärtuseks 10,23-10,41 miljonit eurot.

Intervjuus Ärilehele rääkis ettevõtte juht Hannes Niid, et tugevalt soovitakse end sisse süüa nii põhjanaabrite soomlaste kui ka lõunanaabrite lätlaste ja leedukate juures. Kui orgaaniliselt on saadud kliente vähemalt sajast riigist, kokku mitukümmend tuhat, siis sihipäraselt turu haaramine vajab strateegilisemat turundust. Loe lähemalt siit.

Punktid Grupp omab ja arendab Eesti suurimat videomängude, Nintendo, PlayStationi ja Xboxi digitaalsete koodide veebipõhist müügikeskkonda, kus pakutakse professionaalset tuge videomängude ostja sihtriigi riigikeeles nii algajale kui ka kogenud mängurile. Punktid Grupp haldab nii müügikeskkonna ketti Eestis, Lätis, Leedus, Soomes ja Ukrainas kui ka inglis- ja venekeelset rahvusvahelist müügikeskkonda. Mullu osteti ettevõtte tooteid kokku 109 erinevast riigist.

Ettevõtte tutvustuse järgi on Punktide eeliseks kliendikesksus. "Mitmed suurtootjad nagu PlayStation ja Xbox ei toeta oma teenustes ühtegi Balti riiki, mis tähendab, et nende riikide kasutajad peavad oma kontod registreerima teistesse toetatud regioonidesse. Sellega kaasneb ka enda konto regioonile vastavate kinke- ja liikmeajakaartide kättesaadavuse vajadus (näiteks USA regiooni PlayStationi kinkekaardid või Ühendkuningriikide Xbox Live Gold liikmeajakaart)."

Punktid saab nende regioonide kasutajatele pakkuda nii teenuseid, laiemat tootevalikut kui ka emakeelseid juhendeid.

Ettevõtte suurimad omanikud on 72% osalusega Hannes Niid (Niid Holding OÜ), pea 14% osalusega Marat Kasparov (Hypotus OÜ ja Cethegus OÜ), 1,08% osalusega Kaarel Elissaar (Codemind OÜ) ning 0,99% osalust hoiab Kristjan Kangro läbi ettevõtte Change Capital OÜ.

Perioodil 10. veebruar kuni 31. detsember 2022 teenis Punktid müügitulu 742 000 ning perioodi kahjumiks kujunes 158 000 eurot.