Ettevõte pakub investoritele 175 000 aktsiat hinnaga 3,34 eurot aktsia kohta. Ülemärkimise korral on õigus suurendada pakkutavat mahtu 225 000 aktsiani. Põhipakkumise kogumahuks on 584 500 eurot ja ülemärkimise korral 751 500 eurot. Ettevõtte väärtuseks on hinnanguliselt 5,6-5,8 miljonit eurot.

2020. aastal asutatud Robus Athletics, mis kaasas eelmisel aastal ühisrahastuse platvormil Kickstarter edukalt raha treeningvarustuse tootmise käivitamiseks, laiendas tänavu veebruaris tegevusvaldkonda ning avas kogu maailmas ainulaadse online-treeningplatvormi. Kickstarteris saadi toona 35 848 dollarit.

Robus Athletics’i asutaja ja tegevjuhi Mikk-Alvar Olle sõnul on Robus varajases kasvufaasis iduettevõte, mis pakub investoritele võimalust saada osa ettevõtte kasvuloost. „Soovime olla järgmine Eesti idusektori edulugu teenuste ekspordis. Tegemist on missiooniga investeeringuga: Robuse eesmärk on tuua treeningvõimalused inimestele lähemale ja propageerida seeläbi tervislikke eluviise,“ sõnas Olle.

Kaasatava raha toel soovib Robus viia ellu oma kasvuplaani ning rahastada rahvusvahelist laienemist ja tehnoloogia ning toodete edasiarendamist. „Robus kavatseb pakkumisega kaasatavat raha kasutada ennekõike oma meeskonna laiendamiseks, tootearenduse investeeringuteks ja uute toodetega turule tulemiseks, aga ka uutele turgudele sisenemiseks. Keskendume käesoleval aastal oma positsiooni tugevdamisele Hollandi, Prantsusmaa, Suurbritannia, Šveitsi ja Rootsi turul ning kavatseme siseneda 2023/2024 aastal ka USA turule,“ selgitas Olle.

IPO märkimisi tingimused selguvad täna kell 11.00 toimuval pressiüritusel.