Uues rollis juhib Vaida Sapole Microsofti strateegiat, mille eesmärk on toetada ja kiirendada ettevõtete, avaliku sektori ja ühenduste digiüleminekut, keskendudes koostööle Balti ettevõtete ja valitsusasutustega ning rakendades samal ajal uusimaid ärilahendusi.

Vaida Sapole on sündinud Leedus. Tal on magistrikraad finantsjuhtimises ja rohkem kui 20 aasta jagu kogemust ettevõtluse arendamise, rahanduse ja juhtimise vallas tänu eri rollidele rahvusvahelistes ettevõtetes.

„Eesti, Läti ja Leedu on keskendunud tugevalt digitaliseerimisele, mistõttu on minu jaoks väga inspireeriv liituda Microsofti meeskonnaga, kes juhib selles piirkonnas digipööret. Latt on seatud kõrgele, kuid potentsiaal uuenduste ja uute lahenduste sünniks on tohutu. Usun, et viime koos Balti partnerite, ettevõtete ja organisatsioonidega ellu palju edukaid projekte ja loome ühiskonnale digipöörde kaudu väärtust,“ kommenteeris Microsofti Baltimaade regiooni juht Vaida Sapole.

Sapole juhtimisel jätkab Microsoft Baltimaades oma püüdlusi pakkuda kõigile võrdseid võimalusi digioskuste omandamiseks, jätkates Baltimaade digioskuste arendamise programmi virtuaalse praktikaprogrammina. Programm aitab osalejatel rakendada äsja omandatud oskusi ja testida oma teadmisi reaalses töökeskkonnas.

Kõrgem digioskuste tase on kooskõlas parema elukvaliteedi ja produktiivsusega, mistõttu Microsoft soovib pakkuda programmiga kõigile võrdset võimalust saada digipädevateks kodanikeks. Digitaalselt kaugemale jõudnud riigid on osutunud rohelisemaks, jõukamaks, uuenduslikumaks ja konkurentsivõimelisemaks.