Brittide juures plaanivad nad pilootprojekti ning kui see on edukas, siis nad laiendavad haaret.

See ei tähenda aga, et nad ise hakkaks selliseid teenuseid pakkuma vaid neist saab vahendaja. Uberi rakendusse on tehtud integratsioonid teiste teenusepakkujatega, kes müüvad pileteid.

Tehnoloogiafirma, mis võib igalt tehingult võtta oma noosi, teatas, et annavad erinevatest partneritest teada lähikuudel.

Uber loodab sellega suurendada enda rakenduse kasutust, mis hetkel Suurbritannias võitleb meie Bolti ja Free Now-ga. Suubritannia on Uberi üks suuremaid turge väljaspool USA-d

Uberi sealne juht Jamie Heywood ütles, et Uber loodab selle sammuga saada nö „kõik ühest kohast” paigaks, kust saab kätte kõik, mis reisimisega seotud.

„Sul on olnud võimalus broneerida taksot, jalgrattaid, paate ja tõukerattaid juba aastaid – rongide ja busside liitmine on loomulik jätk.”

Ta lisas, et tulevad ka lennud ja isegi hotellide broneerimine. Inimesed saavad nende rakenduse kaudu osta ka näiteks Eurostari rongipileteid.

26. märtsil saavutas Uber Suurbritannias suure võidu. Nad said Londoni linnalt uue 30 kuu pikkuse litsentsi, millega nad võivad oma tegevust linnas jätkata. Küsimuse all oli, kas firma ikka sobib teenuseid pakkuma.

Uberi aktsia "superrakenduse" uudise peale koheselt ei reageerinud.