Tammis on Eesti tööstusvaldkonnas tegutsenud 15 aastat ning teinud koostööd globaalsete meeskondadega maailmatasemel ettevõtetes. Alates 2010. aastast töötas Tammis ABB-s juhtivatel kohtadel, vedades mitmeid divisione ja keerulisi arendusprojekte.

"„Mulle pakuti harukordset võimalust panna kõik oma teadmised ja oskused proovile, et ehitada nullist üles jätkusuutlik, konkurentsivõimeline ja skaleeritav tootmiskontseptsioon koos tehastega, et viia end turul tõestanud toode seeriatootmisse. Sain kiiresti aru, et Vok on kõrgel tasemel inseneeriaettevõte, kus Eesti parimad insenerid on aastatepikkuse arendustööga ehitanud unikaalse toote," sõnas Tammis

Ettevõtte sõnul on globaalne kaubarataste turg kiires kasvus. Miljard eurot väärt turg kasvab keskmiselt kolmandiku võrra järgneval 7 aastal ning nõuab aina suuremaid tootmismahte. Nad kuulutasd, et järgnevate kuude jooksul jõuvad Vok Bikesi rattad klientideni Taanis, Belgias, Prantsusmaal ja Šveitsis. Ettevõte on alustanud ka uue tehase ehitust, võimekusega toota kuni 20 000 kaubaratast aastas. Uus tehas avatakse kodumaal juba käesoleva aasta lõpus.

Vok Bikes on Eestis asutatud tehnoloogiaettevõte, mis arendab ja toodab elektrilisi kaubarattaid. Vok rattad on disainitud eesmärgiga muuta tarne- ja postiteenust pakkuvate ettevõtete tegevust kulutõhusamaks ning jätkusuutlikumaks. Teiste hulgas kuuluvad ettevõtte klientide hulka Wolt, Tuul ja Eesti Post ning Voki kaubarattaid võib näha Tallinnas, Vilniuses, Londonis, Rootsis, Hollandis ja Saksamaal.