Saunum pakub avalikult kuni 70 000 aktsiat võimalusega suurendada pakutavate aktsiate arvu kuni 140 000 aktsiani. Ühe aktsia hinnaks on märkimisel 16 eurot. Saunumi aktsia kaupleb täna 17,7 euro juures, aasta algusest on see langenud 28,5%.

Pakkumisest saadavat tulu, suurusjärgus 1,12 kuni 2,24 miljonit eurot, plaanib ettevõte kasutada tootearenduse finantseerimiseks, turundustegevuseks eksportturgudel ning komponentide ja valmistoodete laovaru suurendamiseks. Märkimisperiood lõppeb täna kell 16, tulemused avalikustatakse homme.

Nädal ees: fikseeritakse dividendisaajad ja kogunevad aktsionärid

Sel nädalal on lõppemas ka teinegi aktsiate pakkumine: täpsemalt kestab Eesti sporditehnoloogia idufirma Robus Groupi märkimine kuni 14. aprillini ehk neljapäevani. Raha küsitakse 584 000-751 500 eurot. Kaasatava raha toel soovib Robus viia ellu oma kasvuplaani ning rahastada rahvusvahelist laienemist ja tehnoloogia ning toodete edasiarendamist.

Veel on sel nädalal oodata PRFoodsi, Enefit Greeni, TextMagicu, Ekspress Grupi, Novaturase ning Hagen Bikesi müügitulemusi. Põhjalikumaid näitajaid tutvustab Tallinna Kaubamaja Grupp, kes teavitab homme esimese kvartali tulemustest. Samuti fikseeritakse järjepanu dividendisaajaid: täna on viimane päev, et osa saada Šiauliu Bankase dividendist, homme, et saada LHV Groupilt eelmise aasta eest omanikutulu.

Lisaks toimub sel nädalal kaks aktsionäride koosolekut: Coop Panga omanikud kohtuvad kolmapäeval Tallinna Ülikooli saalis „Maximum“, EfTEN Real Estate Fund III aktsionärid neljapäeval Radisson Collection Hotel II korruse konverentsikeskuse saalis nimetusega „Tallinn“.