Pärast seda, kui El Salvador võttis Bitcoini seadusliku maksevahendina kasutusele USA dollari kõrval, teatati Miami bitcoini konverentsil veel kahest territooriumist, mis aktsepteerivad bitcoini seadusliku maksevahendina, kirjutas Cryptodaily. Mehhiko on rahvaarvult kümnendal kohal maailmas ja täna elab seal 131 miljonit inimest. Võrreldes teiste riikidega kasvab sealne elanikkond kiiresti ja keskmine vanus on veidi üle 29 aasta. Ülemaailmse statistika kohaselt on krüptoraha kõige populaarsem noorte täiskasvanute seas: 31% 18-29-aastastest inimestest on seda kasutanud, võrreldes 21%-ga 30-49-aastaste seas.

Kempise sõnul on umbes 66 miljonit inimest Mehhikos finantssüsteemist välja jäetud, neil ei ole juurdepääsu pangandusele ja kõigele sellega kaasnevale. Veebruaris teatas Kempis, et "bitcoini seaduslikuks maksevahendiks muutmine tähendab võrdseid võimalusi inimestele, kes on täna riigis kõrvale jäetud."

Praegu on Mehhikos krüptovaluutad peaaegu et täielikult reguleerimata ning president Andres Manuel Lopez Obrador ei näi olevat ei sellele poolt ega vastu, vahendas Cryptodaily.