"Andrese näol on tegemist vaieldamatu eksperdiga, kes tuleb LHV panka enam kui 15 aastase kogemusega investeerimise valdkonnas. Varasemalt on Andres juhtinud Swedbankis maaklerosakonda ning finantsturgude valdkonda, aidates luua uusi investeerimislahendusi ning korraldades selliseid avalikke pakkumisi nagu Enefit Green, Tallinna Sadam ja Ignitis. Andres Suimets on lõpetanud Tartu Ülikooli ja täiendanud ennast Cambridge Ülikoolis Inglismaal," märgib pank pressiteates. Veebruaris Swedbankist lahkunud Suimets tegi vahepeal peatuse ka idufirmas Lightyear, kus ta vastutas maaklerteenuste eest.

„Andrese töö saab eelkõige olema investeerimisteenuste valdkonna jõuline arendamine LHV-s ja investeerimisega tegelevate klientide hulga kasvatamine. Soovime olla kursis trendidega ning uute tehnoloogiatega. Kliente saame meiega liituma kutsuda läbi LHV teenuste lihtsuse ja tugeva investeerimisharjumuse arendamise. Jätkame tööd investeerimisalase sisu pakkumisega ja seminaridega ning plaanime need Andrese toel viia uuele tasemele,“ sõnas LHV jaepanga juht Moonika Maaring.

„Investorite arvu ja kohalike kapitaliturgude kasv on viimastel aastatel olnud Eestis erakordne ja kuigi nende väga positiivsete muutuste üle võib rõõmu tunda, on jätkuvalt palju ruumi arenemiseks,“ kommenteeris Andres Suimets.

„Meie kohalik investorkogukond saab kasvada veelgi suuremaks ning korraga saab olema oluline nii jätkuvalt uute Eesti inimeste toomine investeerimise juurde, mida on LHV-s alati väga hästi tehtud, kui ka juba investeerimisega algust teinud inimeste abistamine sellel teekonnal. Selleks panustame kindlasti tugevalt sellesse, et LHV klientidele oleks kättesaadav parim investeerimisalane sisu kui ka parimad kaasaegsed investeerimislahendused. Sellega saame kokkuvõttes aidata kaasa Eesti inimeste jõukuse jätkuvale kasvule,“ lisas LHV uus investeerimisteenuste juht.

2021. aastal hoiti 50% Eesti investorite väärtpaberite väärtusest LHV Pangas ning LHV kaudu tehti 46% Balti börside tehingutest.