Murelik lugeja pöördus Ärilehe poole teatega, et Eesti transpordiettevõtetel on täna keeruline Tallinki laevale pileteid saada ning sellest tulenevalt ka tööd teha. "Tallink annab laeva ukrainlastele, teie laev on remondis. Täielik kaos Eesti transpordiettevõtjatele, kes teevad Eesti-Soome tööd. 12. aprillil veoautole laevapiletit küsides on esimene vaba koht saadaval alles 16. aprilliks. Mis toimub?" nendib ta.

Tallinki kommunikatsiooniosakonna peaspetsialist Kai-Ines Nelson tõdes, et Tallinki Tallinna-Helsingi laevaliinil on tõepoolest praegu suurem nõudlus, mis tuleneb sellest, et laeva Star hooldustööd on veninud ootuspäraselt pikemaks.

"Meie hinnangul peaks see ajutine olukord suurenenud nõudluse osas Tallinna-Helsingi liinil juba homme lahenema, kuna laev Star naaseb täna plaanilisest tehnohooldusest Poolast ja siirdub juba alates homsest liinile oma tavapärase liinigraafiku alusel," sõnas ta.

Tallink on lisanud käesoleval perioodil lisajõudlust Tallinna-Helsingi laevaliinile ka ettevõtte laeva Victoria I täiendavate väljumistega, mis juba teenindab antud laevaliini alates neljapäevast, 7. aprillist.