Selle tulemusel saab Change suurendada oma jalajälge investeerimismaailmas traditsiooniliste investeerimisvõimalustega, hõlmates endas selliseid varaklasse nagu aktsiad, kaubeldavad fondid, toormed, aga ka krüptovara ja uuenduslikud DeFi-tooteid, märkis ettevõte. Ettevõttel on soov pakkuda uusi varaklasse ilma miinimumsummata ja väikeste vahendustasudega.

Change'i sõnul pakub reguleeritud investeerimisühing investoritele lisakindlust ning annab Change'ile eelise eelseisva üleeuroopalise krüptovara regulatsiooni valguses. Ettevõtte juhi Kristjan Kangro sõnul on ettevõtte jaoks tegu väga suure sammuga ning platvormi uuendamiseks on investeeritud märkimisväärseid summasid.

Ettevõtte Globaalse Riski ja Vastavuskontrolli juht Ronald van der Wal, lisas, et tegevusluba, mis lubab pakkuda täisfinantsteenuseid igas Euroopa Majanduspiirkonna alla kuuluvas riigis, on täielikult mängumuutev.

Change on 2016. aastal Kristjan Kangro ja Gustav Libliku poolt loodud Euroopa investeerimisplatvorm, mille eesmärk saada Euroopa kõige lihtsamaks ja enim kasutatavaks investeerimisäpiks.