Alphabeti kasumiks kujunes 24,62 dollarit aktsia kohta. Seda on 1,29 dollarit analüütikute ootustest vähem. Selle tulemuse peale langes aktsia hind 3%. Google tulud ulatusid 68,01 miljardi dollarini, kasvades 23% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Analüütikud eeldasid aga tulude suuruseks 68,11 miljardit dollarit. Reklaamitulu küündis 54,66 miljardi dollarini. Seda on 22,3% enam kui aasta varem samal ajal. Toona küündis reklaamitulu 44,68 miljardi dollarini.

YouTube'i reklaamituluks kujunes I kvartalis 6,87 miljardit dollarit. Analüütikud ootasid 7,51 miljardit dollarit, teatas CNBC. Youtube'i suurim tulu oli pandeemia ajal, kui kasutajad olid peamiselt kodus. Kuid viimasel ajal on TikTok võtnud ära suure osa Youtube'i sotsiaalmeedia videoturust, kasvades neli korda. TikTok saab keskmisel 30 miljardit vaatamist päevas. Finantsjuht Ruth Porat ütles analüütikute kõnelusel, et YouTube'il oli tagasihoidlik kasv peamiselt otsereklaamides. Tema sõnul peegeldab aeglustumine peamiselt karmi võrdlust 2021. aasta tugeva esimese kvartaliga.

Google Cloudi tulu oli 5,82 miljardit dollarit, samas StreetAccounti analüütikud ootasid tuludeks 5,76 miljardit dollarit. Google Cloudi esimese kvartali ärikasum oli silmapaistev, kasvades 44% ja ületades analüütikute ootuseid, kuna üha enam suurettevõtteid nihutab oma töökoormuse oma andmekeskustest eemale. Siiski on firma pilveharu endiselt kahjumis, teatades 931 miljoni dollari suurusest tegevuskahjumist, võrreldes 974 miljoni dollariga aasta varem.

Google'i muude tulude segment, mis hõlmab riistvara, Play Store'i ja YouTube'i reklaamivälist tulu, tõi ettevõttele sisse 6,81 miljardit dollarit.

Alphabeti aktsia on aasta algusest langenud 18% ja kaupleb 2370 dollari ümber.