Politsei viibis reedel panga peakontoris, pärast Frankfurti kohtu otsust. Reidist võtavad osa nii prokuratuur, politsei kui ka kohalik regulaator.

„Käivad uurimistoimingud, mis on seotud kahtlase tegevusega, millest pank ise teada andis,” ütles Deutsche Bank enda meediale saadetud teates. „Pank teeb võimudega igakülgset koostööd.”

Panga aktsia kukkus 3,8% ning neil on hetkel kaelas mitmed probleemid. Näiteks hakkas USA hiljuti lähemalt monitoorima nende tegevust, sest nad ei suutnud kiiresti reageerida ühe vilepuhuja süüdistustele.

Tänane reid ei ole siiski võrreldav 2018. aasta omaga, kus ligi 170 politseinikku ja prokuratuuri töötajat sisenesid nende peahoonesse ning ka toona oli põhjuseks rahapesu. Lõpuks pidid nad maksma 15 miljonit eurot, et ei suutnud kahtlastest tehingutest raporteerida.

2019. aastal uuriti taas rahapesuasja ning seekord seotuna meilegi nii tuttava ja valusa Danske Banki juhtumiga. Seekord ei suutnud kohalik prokuratuur piisavalt tõendeid leida, kuid taas sai pank trahvi, seekord 13,5 miljonit eurot, sest ei olnud kahtlasest tegevusest teada andnud.