Tegemist oli ühe suurima eelseemne investeeringuringiga Eestis, millest võtsid osa maailma juhtiva müügi- ja turundusplatvormi Showpad asutajad Louis Jonckheere ja Pieterjan Bouten, Veriffi endine globaalse müügivaldkonna juht Guy Zerega ning kohalikud ingelinvestorid nagu Sergei Anikin ja Jüri Laur.

Reiterate on asutatud meeskonna poolt, kes varem Veriffis enimmüüdud tooteid ehitas. Nüüd on tiim lahendamas kiiresti kasvavate finantsvaldkonna ja makseteenuseid tarbivate ettevõtete üht suurimat väljakutset tänapäeva keeruliste hinnakujundusmudelite haldamisel. Ettevõte pakub koodivaba keskkonda, kus luua automaatseid hinnakalkulatsioone suure hulga klientide ning mahukate lepingute jaoks.

Forresteri uuringu järgi kaotavad ettevõtted 10-12% kogu oma lepingute mahust vigade tõttu arvete väljastamisel, mis tekivad hinnatingimuste keerukuse, inimlike eksituste ja ebatäpsuste tõttu teenuse kasutamise jälgimisel. Kokku jääb ettevõtetel üle maailma seetõttu saamata 3 triljonit dollarit aastas. Arvete väljastamist ja kulude jälgimist tehakse jätkuvalt valdavalt Exceli tabelites või kodeeritakse ettevõttesiseseid spetsiaalseid lahendusi, mis aga mahtude suurenedes tihti alt veavad.

Reiterate rakendus pakub suurimat väärtust makseteenuseid haldavatele meeskondadele, finantsosakondadele ja äriarendustiimidele. Tööriist automatiseerib teenuse mahu kasutuse jälgimise ning arvete kontrolli ja väljastamise, tuues andmed ühte kohta kokku ning vähendades vajadust stressirohke koostöö järele ettevõtte erinevate osakondade vahel.

Kui finantsmodelleerimise turg on valdavalt keskendunud müügipoolsete väljakutsete lahendamisele, siis Reiterate on võtnud suunaks lahendada lisaks finantsteenuseid müüvatele ettevõtetele ka ostjapoolsed raskused teenuse kasutuse kontrollimisel. Uus investeering toetab Reiterate’i plaane kasvatada inseneride ja tootearenduse meeskonda, et viia ellu visiooni toote täiustamisest tehisintellektiga ning suurendada kliendibaasi Suurbritannias ja üle Euroopa.