Peaminister Kaja Kallas tunnustas ettevõtjaid investeeringu eest, mis on Eesti hotellinduses märgilise tähtsusega. „Maailma ühe tipp-hotellibrändi Eestisse toomine on tunnustus meie ettevõtjate tööle ja usaldusväärsusele. Samuti näitab see, et rahvusvaheliselt usutakse Eestisse – hinnatakse kõrgelt nii meie ettevõtluskeskkonda kui ka Eesti potentsiaali turismi sihtriigina,“ ütles Kallas.

EfTEN Capitali tegevjuhi Viljar Arakase sõnul näitab hotelli uuenduskuuri investeerimine, et turismisektor usub taastumisse, mille eelduseks on turvalisus ja usaldus Eesti vastu. “See saab tekkida vaid tänu väga heale tööle, mida valitsus rahvusvahelisel tasandil Eesti julgeoleku nimel teeb.”

Kinnisvara omanik EfTEN Capital alustas hotelli renoveerimist 2019. aasta suvel ning selle projekti teostajateks olid Fund Ehitus OÜ ja sisearhitektid büroost Vaikla Disain. Hotellis on 287 tuba, millest kokku 19 sviiti, kuhu kuuluvad presidendisviit, premium-sviidid ning kolm ainulaadset fitnessvarustusega sviiti. Teisel korrusel on põhjaliku uuenduskuuri läbi teinud 1000 ruutmeetri suurune konverentsikeskus, kus asub kaheksa saali, millest suurim, Tallinn, mahutab 300 inimest.