Kell 11–19 on Tallinnas Vabaduse väljakul võimalus abiturientidel panna proovile oma teadmised ja kiirus Labürindijooksus, mille parimad tagavad endale õppekoha Tallinna Tehnikaülikooli vabalt valitud bakalaureuseastme õppekaval (v.a arhitektuur).

14x30 meetri suurusel labürindialal peavad osalejad vastama küsimustele matemaatikas, füüsikas, keemias, eesti keeles, loogikas, ajaloos ja ühiskonnaõpetuses. Labürindijooksul loevad teadmised ja kiirus, sest küsimustele õigesti vastanute vahel paneb lõpliku paremusjärjestuse paika labürindi läbimise aeg. Labürindijooksus parimaid tulemusi näidanud 10 koolilõpetajat saavad sellega endale automaatselt õppekoha Tallinna Tehnikaülikooli esimesel kursusel vabalt valitud õppekaval (v.a arhitektuur). Labürindijooksule saab registreeruda 25. maini.

Samal ajal on Vabaduse väljakul TalTechi õppemess, kus enda tegemisi ja õppimisvõimalusi tutvustavad ülikooli teaduskonnad ja mereakadeemia. Samuti saab tutvuda TalTechi tudengiorganisatsioonide ja mitmete tudengiprojektidega nagu Baltikumi esimene päikeseauto Solaride, tudengivormel, iseAuto ja tudengisatelliit.

Uudistamist jagub kõigile - nendele, kes hakkavad gümnaasiumi lõpetama, kellel see lähiaastatel alles ees, kes tahavad ammutada infot oma lähedaste jaoks, kes on juba varem lõpetanud, aga soovivad end arendada või karjääri edendada, aga ka nendele, kes soovivad lihtsalt ülikooli tegevustega paremini kursis olla.

Täpsema info TalTechi õppemessi ja Labürindijooksu kohta leiab TalTechi kodulehelt taltech.ee/labürint.



Jaga
Kommentaarid