Eelmist korraldusmeeskonda oli väsitanud koroonaaeg ning nad olid üritust juba ka pikalt teinud. Üliedukaks osutunud ligi 3000 osalejaga suurürituse telgitagustest räägib Liisi emotsionaalselt ning ausalt.

Liisi, Latitude59 korraldas sel aastal täiesti uus meeskod.

Septembris võtsin üle ja jaanuarini olin täitsa üksi ning otsisin tiimiliikmeid ja värskeid ideid, kuidas uudsena hakata üles ehitama kogu üritust. Latitude oli koroonast pisut räsituna välja tulnud. 2021. aastal toimus umbes 500 liikmega kogukonnaüritus. 2020. aastal oli olnud hübriid, mis ei olnud ka päris see. Viimane korralik Latitude toimus 2019. aastal.

Võtsin korraldamise üle küll veidi teiste ootustega. Arvasin, et on lihtsam. Samas tundus, et inimestel tahe on ja vajadus ka. Oli ka FOMO (hirm, millestki ilma jääda – toim) ning kaua ei olnud midagi toimunud. Kuidagi õnnestus leida turundusjuht ja programmijuht. Nad tulid jaanuaris. Siis arenes meeskond järjest edasi. Hetkel on see 15-liikmeline. Leiutasime siis uuesti seda üritust. See on ka väga hea, sest ei olnud kedagi, kes oleks öelnud – seda oleme alati nii teinud ja teeme ka seekord.