Sel hooajal osutus võitjaks Eesti noormees, kes pistis taskusse esikoha eest 230 000 eurot ning lisaks veel ligi 300 000 eurot mitme auhinnalise koha eest. See on teadaolevalt seni suurim Eesti mängija teenitud võit spordiennustuses.

Fantaasiaspordi (inglise keeles fantasy sports) mängus tuleb osalejal kokku panna oma tiim, mis teenib punkte vastavalt päris mängus toimunud sündmustele (väravad, söödud, kaardid jne). Osaleja saab etteantud eelarve piires “osta” oma tiimi mängijaid ning kogu hooaja vältel koguda punkte, mille põhjal tekib lõpuks paremusjärjestus ning jagatakse auhinnaraha. Üks mängija võib omale luua ka mitu erinevat tiimi (piletit) ning seda seekordne võitja ka tegi. Lisaks esikohale õnnestus tal esikümnesse mahtuda veel viie oma tiimiga.

Pafi Eesti haru juht Allar Levandi oli hommikul tulemusi nähes meeldivalt üllatunud. “See on korralik tiitlivõit! Nii tihedas rahvusvahelises konkurentsis, kus kõikidel osalejatel on tänapäeval väga head ja võrdsed võimalused mängijate kohta infot saada, on see märkimisväärne saavutus. Seda, et tegemist ei olnud puhta juhusega, näitab seegi, et võitja suutis mitu head tiimi kokku panna.”

1 150 000-eurosest auhinnafondist said sel aastal osa 5000 osalejat. Kokku loodi mängus ligikaudu 38 000 erinevat meeskonda.