Jennifer Buht, TalTechi ärinduse vilistlane

Jennifer Buht

TalTechis on väga erinevad õppimisvõimalused, lisaks on palju korporatsioone, pidusid, üritusi, mitmesuguseid silmaringi avardavaid loenguid ning organisatsioone, kus ennast proovile panna. Seda saab juba üliõpilane ise valida, kas keskenduda ainult õppimisele või tegeleda kooli kõrvalt ka muude arendavate tegevustega.

Markus Kärp, TalTechi keskkonna-, energia- ja keemiatehnoloogiate kolmanda aasta tudeng

Markus Kärp

TalTechis on loodud lihtsalt nii vapustavalt hea atmosfäär üliõpilaste õpingute toetuseks. Soovid sõpradega koos kodutööd või tulevat kontrolltööd brainstorm’ida? Broneeri heliisolatsiooniga ruum, et teie mõte segamatult ruumi seinte vahel töötaks. Soovid hoopis õppida üksinda ja vaikuses? Suundu aga tuliuude raamatukokku ning õpi lõõgastavalt vaikses keskkonnas. Tudengitele on tehtud äärmiselt lihtsaks võtta osa kõiksugustest organisatsioonidest ja üritustest, tuleb vaid ise asjast huvitatud olla. Partnerlused Eesti tippfirmadega garanteerivad tudengitele väärika ja asjakohase teadmiste pagasi ning kaasnevalt sellega ka kindla töökoha tulevikus.

Kristjan Kõiv, TalTechi informaatika vilistlane

Kristjan Kõiv

Üks põhjus TalTechis õppimiseks võiks olla see, et siin on olemas sobiv eriala. Teine hea põhjus on ülikooli asukoht. Minu puhul oli kolmandaks faktoriks tõsiasi, et TalTechil on päris ilus kampus.

Mark Rohtaru, TalTechi toidutehnoloogia ja -arenduse magistriõppe vilistlane

Mark Rohtaru

TalTech on modernne ülikool, mida iseloomustavad hästi sõnad „paindlikkus” ja „innovaatilisus”. Siin õpetavad oma ala professionaalid ja koolimajas tegutsevad ambitsioonikad kaastudengid. TalTechis õppides on suurepärane võimalus luua endale uusi tutvusi ja võimalikke koostööpartnereid tulevaseks eluteeks.

Kuidas tulla õppima Tallinna Tehnikaülikooli?

  • Esita avaldus lehel sais.ee hiljemalt 6. juulil kell 12.00.

  • Kui oled ületanud lävendi, oled järgmisest õppeaastast TalTechi oodatud. Õppima tulemise pead kinnitama hiljemalt 15. juulil, kuid võid kinnitada ka kohe.

  • Kui su eksamitulemused on allpool lävendit, saad parandada eksamitulemust ülikooli eesti keele või matemaatika katsel juunikuus.

  • Täpsem info aadressil teejuht.taltech.ee.

Tallinna Tehnikaülikool on Eesti tehnika- ja IT-teaduse ning -hariduse liider, kust saab kõrgharidust kõigil astmetel inseneri- ja tehnikateadustes, infotehnoloogias, majanduses, loodusteadustes ja merenduses. 2023. aastal saab kandideerida kokku 33 esimese astme õppekavale. Avaldusi saab esitada juba praegu ja seda 4. juuli 2023 keskpäevani. Vaata lähemalt: taltech.ee/sisseastujale

Jaga
Kommentaarid