Edaspidi juhib Wolti tegevjuht Miki Kuusi ühinenud ettevõtte meeskonda ja tegevust Ameerika Ühendriikidest väljaspool paiknevatel turgudel ning annab aru DoorDashi tegevjuhile Tony Xule. Miki juhtimisel soovib DoorDash kiirendada oma rahvusvahelist kasvu kiirema tootearenduse ja investeeringute tõhususe parandamise kaudu. Wolti kliendi äpp töötab jätkuvalt eraldiseisvalt ning globaalse tehnoloogiaettevõtte toel. Wolt plaanib jätkata tegutsemist kõikidel olemasolevatel turgudel.

„DoorDash on suure teekonna alguses ja ma olen tohutult põnevil selle üle, mida me ehitame, ning meie potentsiaali üle aidata sadu miljoneid inimesi üle kogu maailma ja suunata meie missioon kohaliku majanduse tugevdamisele,“ ütles DoorDashi kaasasutaja ja tegevjuht Tony Xu.

„Täna algab Wolti uus peatükk,“ ütles Wolti tegevjuht ja DoorDashi rahvusvaheline juht Miki Kuusi. „DoorDashiga jõude ühendades on meil veelgi paremad võimalused, et arendada häid tooteid ja teenuseid üle maailma. Mõlemad ettevõtted omavad tugevat arusaama kohalikest turgudest ning kõrvuti töötades saavutame meie mõlema sidusrühmade jaoks oluliselt rohkem.“

DoorDash

DoorDash on tehnoloogiaettevõte, mis asutati 2013. aastal. Ettevõte võimaldab kohalikel ettevõtetel reageerida tarbijate ootustele lihtsalt ja kiirelt ning areneda tänapäeva mugavusele suunatud ärikeskkonnas. Ehitades logistilist infrastruktuuri kohalike äride ja kaupmeeste jaoks, toob DoorDash kogukonnad lähemale ühe ukseläve haaval.

Wolt

Wolt on Helsingis asutatud tehnoloogiaettevõte, mis teeb restoranide, toidupoodide ja muude kohalike poodide leidmise ja kättesaamise lihtsaks. Wolt arendab mitmesuguseid tehnoloogiaid alates kohalikust logistikast kuni jaemüügitarkvara ja finantslahendusteni ning haldab oma toidupoode kaubamärgi Wolt Market all. Wolt asutati 2014. aastal ja ühendas jõud DoorDashiga 2022. aastal. DoorDash tegutseb täna 27 riigis, millest 23 riigis kasutatakse Wolti toodet ja kaubamärki.