“Vedelkütusega varustamine on Eestis elutähtis teenus ehk kütusemüüjad peavad tagama, et ulatusliku elektrikatkestuse, tormi või muu sarnase juhtumi puhul saavad kütust kõik abivajajad," selgitab olukorda ettevõtte kaubandusdirektor Diana Veigel. Ta lisas, et kõikides hädaolukorras toimivatesse teenindusjaamadesse on paigaldatud automaatselt voolukatkestuse korral rakenduv paikne generaator, mis tagab teenindusjaama tavapärase toimimise ulatuslike elektri- ja sidekatkestuste korral.

Hädaolukorra teenindusjaama eesmärk on tagada teenuse jätkumine ka siis, kui tavapärane elurütm peaks mingil põhjusel häiritud olema ning teised teenindusjaamad on suletud. Seadusest tulenevalt on hädaolukorras tankimine eelisjärjekorras garanteeritud operatiivsõidukitele ehk pääste-, politsei- ja kiirabiautodele ning teistele lepingulistele äriklientidele ja seejärel tavatarbijatele.

Kõikides autonoomse elektritoitega tanklates peab kütusemüüjatel olema piisav kütusevaru – mootoribensiinide ja diislikütuse puhul minimaalselt 30 000 liitrit ning mõlema jääk ei tohi ühelgi ajahetkel olla väiksem kui 15 000 liitrit.

Uue teenindusjaama ehitusega loob Circle K Rapla maakonda juurde ka ligikaudu 10 uut töökohta.