„Everaus Kinnisvara on kinnisvaraarendusettevõte, kes teostab kõike otsast lõpuni ise, maade ostmisest ja planeerimisest kuni lõppfaasini välja – elamukinnisvara puhul tähendab see kliendile võtmete kätte andmist, ärikinnisvara puhul samuti tervikuna planeerimist, valmis ehitamist ning klientidele üürile andmist,” ütleb Janar Muttik Everaus Kinnisvara tegevusest ja haardest rääkides.

Mis on algusest lõpuni isetegemise ning võtmed-kätte-lahenduse võlud ja valud? „Paljud on küsinud jah, et kas kõiki faase ise katta keeruline ei ole. Aga me näeme, et siis me kontrollime kogu ajahorisonti, kvaliteeti, müüki ja kõike muud. Kui pädevus on olemas, siis miks mitte?”

Kui elamukinnisvara segmendis paistab Everaus Kinnisvara silma eristuva arhitektuuriga energiatõhusate terviklike elupiirkondade rajajana, siis ärikinnisvara segmendis eduka stock-office-pindade arendajana. Järjest suureneva nõudluse tingimustes arendatakse tänavu juba kolmandat ärimaja.

Milliseid nõuandeid antakse stuudios elamukinnisvara ostmise ja ärikinnisvara üürimise osas? Kas hinnalangusele on mõtet lootma jääda ja kodu ostu edasi lükata? Millised uued projektid ja arendused Everausil lähiajal plaanis on?

Kuula lähemalt saatest!

1x
00:00