Esikümne portfellides hakkavad eelkõige silma panused Enefit Greeni, Brent nafta ja GameStopi aktsiatele. Nendest on mai jooksul kerkinud ainult Enefit Green ja seda 3,85%, nafta hind langes kuuga 2,25% ja GameStop 2,76%. Aeg turul oli mais seega selline, kus ennustusmängu tipus aitas püsida mitte ainult tõusva aktsia hoidmine vaid ka vähe langeva aktsia hoidmine.

Ennustusmängu kõige populaarseimatest valikutest tõusiski maikuu jooksul vaid Enefit Green. Kõige tugevam kukkumine tabas krüptosid Shiba inut ja Solanat.

Esikohal oleva Aavo on kõrgemale aidanud just Enefit Greeni liikumine ning eelmise kuu liider Nikolai kukkus sellega koha võrra madalamale. Kolmandal kohal olev Kerdo P. kerkis tänu GameStopi tagasihoidlikule langusele.

Kui veel aprilli lõpu seisuga leidis TOPi esiotsa portfellidest nii Ethereumi, Terra kui Polkadoti krüptoraha, siis seekord enam mitte. Leiab vaid 1 dollarilist kurssi hoidva Tetheri.

Kõigist osalejatest on algsummast ehk 1000 eurost kõrgem portfell vaid 10,1% osalejatest. Kõige väikseimate portfellide suurus on langenud 200 euro piirimaile ning sealsetes valikutes domineerib krüptorahade seas ühe valikuna stabiilsusmünt Terra, mille liikumine aga stabiilsusest kaugel oli ja mille väärtus sisuliselt nulli langes.

Valikuid 2022. aasta suurimate tõusjate peale sai teha 18. jaanuarist kuni 31. jaanuarini ning võitjaks osutub see, kelle kokku pandud kuni kolmest valikust koosnev portfell 2022. aasta lõpuks kõige rohkem kerkib. Populaarsemaid valikuid saab näha siin.