Mark Rohtaru, TalTechi toidutehnoloogia ja -arenduse magistriõppe vilistlane

Mark Rohtaru

Tallinn on õppimiseks üks parimaid kohti, kuna siin on kõik vajalik olemas. Tallinn on kaasaaegne ja ilus koht, kus on rahulik ja huvitav elada. Siin korraldatakse erinevaid karjääriüritusi, leidub häid praktikavalikuid ning on võimalik kindlustada endale tugev töökoht.

Kristjan Kõiv, TalTechi informaatika vilistlane

Kristjan Kõiv

Tallinnas elavale inimesele on see mugav valik ning Tartus või mujal elava inimese jaoks on see võimalus vanemate juurest välja kolida.

Markus Kärp, TalTechi keskkonna-, energia- ja keemiatehnoloogiate kolmanda aasta tudeng

Markus Kärp

Tallinna on aegade jooksul kogunenud lugemata arv oma ala eksperte ning tulenevalt sellest on siin kõva konkurents, mis toob tudengitele ainult kasu. Ülikoolid on ehitatud väga modernseks ja tudengisõbralikuks ning ülikoolid Tallinnas ei jää mingil juhul alla välismaa ülikoolidele. Kuigi Eesti on väike riik, siis konkureerivad Tallinnas olevad ülikoolid oma õppekavadega maailma tasemel - see on fakt.

Jennifer Buht, TalTechi ärinduse vilistlane

Jennifer Buht

Minu meelest on Tallinn kindlasti parim koht õppimiseks, Tartu on ka. Need kaks linna omavad Eesti parimaid ülikoole. Tallinnas on TalTech ja Tallinna Ülikool: kui sa oled rohkem tehnika, inseneeria, majanduse jm tudeng, siis on TalTech õige valik, aga kui sind huvitab rohkem keeled, kultuur, ajakirjandus, sotsioloogia jm, siis oleks hea valik Tallinna Ülikool. Mõlemad koolid on head, aga valik sõltub ikkagi sellest, et mida õpilane peale gümnaasiumit õppima soovib minna.

Vastuvõtt TalTechi on juba avatud! Avaldusi saab esitada 4. juuli 2023 keskpäevani. Vaata lähemalt: taltech.ee/sisseastujale

Jaga
Kommentaarid