„Loodan, et kliendid võtavad uue elektrilise luksusauto hästi vastu ja esindussõidu tegemisel valivad edaspidi rohelisema transpordivõimaluse,“ ütles Forus Takso juhatuse liige Tiit Isop. „Jälgime uue auto kasutamise sagedust, et vajadusel analoogsete autode arvu Foruse autopargis suurendada.“

„See on suurepärane areng kui suured ettevõtted nagu Forus julgelt tuleviku autokasutuse trende eest veavad ja loovad. Mercedes-Benz EQS on uus tase elektriautode maailmas ning oleme väga huvitatud, kuidas kliendid Forus Takso uue esindusauto vastu võtavad, milline saab olema klientide tagasiside ja milline on nende klientide profiil,“ ütles Veho AS juhatuse liige Keijo Kaasik. „EQS on tootena turul väga hästi vastu võetud ning Eesti 2022. aasta EQS’i tootmismahud on tänaseks müüdud. 2023. aasta elektriliste EQ mudelite müügimahtude suure kasvu osas oleme tervikuna positiivselt meelestatud.“

Forus Takso pakub nii era- kui äriklientidele väga kvaliteetset esindusauto tellimise ja transfeeri teenust. Esindusautod on takso tunnusteta musta värvi Mercedes-Benz sõidukid, valida saab nii E-klassi kui ka suurema seltskonna sõidutamiseks sobivate V-klassi ja Sprinter väikebusside vahel. Kõik juhid on pika kogemusega professionaalid, kes pakuvad alati tipptasemel teenindust ja turvalisi sõite.

Sel aastal võtab Forus Takso kasutusele 75 keskkonnasäästlikku uut Toyota RAV4 hübriidautot, et tõsta klientide sõidumugavust ja -turvalisust ning pakkuda keskkonnateadlikumale kliendile võimalust kasutada ühest punktist teise jõudmiseks rohelisemat transporti.

Forus Takso uuendab regulaarselt oma autoparki, et sõidukid ei oleks vanemad kui 5 aastat. Forus Takso pakub hetkel sõiduteenust ligi 200 autoga. Nendest u 30 on premium klassi Mercedes-Benz sõidukid. Lähiajal on eesmärk suurendada autopark 300 autoni.