Cleveron Mobility juhatuse esimehe Arno Küti sõnul on märkimisperioodi jooksul olnud Cleveron Mobility meeskonnal võimalik tutvustada robotkullerit arvukale hulgale investoritele, kellelt on saadud valdavalt positiivselt tagasisidet robotkulleri kasutuspotentsiaali kohta.

„E-kaubanduse kiire kasv jätkub ning automatiseerimine on osa lahendusest, kuidas suurenevate mahtude tingimustes pakke hakatakse inimestele kätte toimetama. Lisaks annab meie tehnoloogia kasutuselevõtule hoogu karmistuvad keskkonnanõuded, mis muudavad fossiilkütustel põhinevate masinate kasutamise keerulisemaks,“ ütles Kütt.

Cleveron Mobility poolt avalikult pakutavate aktsiate maht on 2 673 795. Ühe aktsia hind on 1,87 eurot ning pakkumise tulemusel soovib Cleveron Mobility kaasata jaeinvestoritelt kokku kuni 5 miljonit eurot. Aktsiate avaliku pakkumisega kaasatud vahendeid kavatseb ettevõte kasutada tehnoloogiaarenduseks ja muudeks äriarendusteks.

Pakkumise tulemused on kavas avalikustada esmaspäeval, 20. juunil või selle lähedasel kuupäeval.

Aktsiate pakkumisega seotud arvelduste tegemine on planeeritud 22. juuni ning esimene kauplemispäev alternatiivturul First North 28. juunil või nende kuupäevade lähedastel päevadel.

Cleveron Mobility robotkullerid on tänavalegaalsed ja 100% elektrilised ning suutelised läbima ühe laadimisega kuni 100 km, mistõttu sobivad väga hästi linnasiseseks pakiveoks vähendades sealjuures heitgaase ja müra. Cleveron Mobility plaanib alustada sellel aastal mitme rahvusvahelise pilootprojektiga.