Äkiline tõus või langus võivad strateegiat kiiresti muutma panna. Tegelikult tuleks otsused aga alati hoolikalt läbi mõelda. Seda seetõttu, et lühikese ajahorisondiga krüptovaluutadega kauplemine võib mõnikord olla kahjulik. Rääkimata sellest, et kiirustamine võib sissetulekuid piirata või isegi põhjustada neist ilmajäämise. Mida siis teha? Lahendus tuleb taas Swagist. Nimelt pakub Swaggy rahakott võimalust aktiveerida Sentymenti tööriista.

See praktiline ja lihtsasti kasutatav tehisintellektil põhinev rakendus on lõpuks jõudnud ka rahakotihaldusse. Sentyment võimaldab teil saada ad hoc tarkvara poolt välja töötatud nõuandeid turul orienteerumise osas ja aitab teil maksimeerida oma elektroonilise rahakoti väärtust.

Sentyment AI (artificial intelligence) on terviklik platvorm krüptovaluutaportfellide haldamiseks, mis on võimeline automaatselt turgu analüüsima ja andma nõu oma rahakoti ostmiseks, müümiseks või sisu muutmiseks. Seda võimaldab teha integreeritud analüüsitarkvara, mis on välja töötatud turu jälgimiseks ja ennustamiseks, millal on parim aeg ostmiseks või välja võtmiseks.

Kuidas Sentyment töötab? Lihtsustatult võib seda tööriista võrrelda tehisintellekti „mootoriga“, mis genereerib uut tüüpi tehisintellekti, millest igaühel on teistest erinev struktuur ja mis on välja töötanud oma konkreetse investeerimistehnika. Lisaks on see varustatud analüüsitööriistaga, mis võimaldab kasutajal vaadata tehisintellekti aluseks olevat mõtet, esitades seda väga lihtsal viisil pideva funktsiooni kaudu: kui joon ületab nulli, muutub see negatiivsest positiivseks ning süsteem teeb ettepaneku eelarve eraldada ja osta. Vastasel juhul otsustab tehisintellekt selle asemel müüa.

Swaggy puhul on funktsioon graafiliselt lihtsustatud, pakkudes lõppkasutajale värvilist legendi, mis annab täpselt nagu valgusfoor märku turu võimalikust trendist ning kombineerides seda teiste näitajatega, annab mõista, kas tasub hoida oma portfelli krüptovaluutades või viia see üle eurole.

Tänu praktilisele kolmevärvilisele liidesele näeb klient kohe, milline on turu võimalik areng:

roheline – turg on tõenäolises kasvufaasis;

kollane – turg on ebakindlas faasis;

punane – turg on tõenäolises languses.

See kõik teeb Swaggyst ainulaadse tööriista, mis aitab kasutajatel mõista turu erinevaid faase ja seeläbi suunata nende valikuid . Lisaks pakub rakendus huvitavat portfelli jagamise funktsiooni, mis soovitab rahakoti parimat jaotust krüptovaluutade ja eurode vahel, samuti parimaid aegu oma strateegia elluviimiseks (turu ajastus), lähtudes turuprognoosidest kaheksa järgneva tunni jooksul.

Jaga
Kommentaarid