„Ma arvan, et valu tuleb alles sügisel ja talvel, kui fikseeritakse kodulaenudel, autoliisingutel kõrgemad intressitasemed, tuleb maksta kõrgemaid kommunaalkulusid ja ühel hetkel, kus avastad, hopsti – mul ei jäägi midagi enam säästmiseks üle. Või veel halvemal juhul pean ma oma säästude kallale minema,“ sõnas Liivamägi saates „Tark Investor“.

„Siis toimub niisugune mõtteviisi muutus ja tavaliselt just nimelt rasketel või keerulistel aegadel tekivad paremad (investorite jaoks - toim.) ostukohad ja ma arvan, et nii mõnigi investor, just nimelt kinnisvara poole pealt, võib-olla on siis ka sunnitud oma portfellis positsiooni likviidseks muutma.“ Seetõttu ta ka hetkel investori vaatevinklist korterit ei soetaks. Kodu ostmisel on mängus aga teised argumendid, mistõttu võib see olla mõistlik.

Saatest sai veel teada, miks Liivamägi kodulaenu intressi ei fikseeriks, kuidas ta kasvatas oma portfelli 2500 euro pealt 1,3 miljoni euroni ning milliseid investeerimisraamatuid tasuks suvel näppu võtta.