Pärast korduvat ettevõtte avalikule telefoninumbrile helistamist keegi toru ei võta. Esimene aadress, mis ettevõtte kodulehelt vastu vaatab, on Põhja Puiestee 21C. Sündmuspaigal ühtegi märki ettevõtte olemasolust pole.

Teatmikust selgus teinegi aadress, Tondi 51. Majja sisenedes on trepikoja postkastile kleebitud ettevõtte silt, kuid samas kontoriruumis töötavad inimesed ettevõttes Mangelbert töötavaid inimesi näinud ei olnud. „Meie saadame neile lihtsalt kirju edasi – meil on ülemustega kokkulepe,“ ütles raamatupidaja, kes esindas ettevõtet Paberkandja.

Pärastlõunal vasta Mangelbert OÜ omanik Sergei Puhno ka RusDelfi telefonikõnele, kuid keeldus hetkeseisuga sisulistest kommentaaridest. „Järgmisel nädalal saate täieliku teabe koos kõigi dokumentidega. Ma ei kommenteeri praegu midagi, järgmisel nädalal kuuleb seda kogu ajakirjandus,“ kommenteeris Puhno ja lisas, et on puhkusel.

Samas kinnitab Sergei Puhno, et ta ei varja end kellegi eest: „Mida sa mõtled peidus olemise all? Kas sa teed nalja? Ma olen alati olnud kättesaadav, ei.“